jan 24 2011

Salklassebeskrivelser

bjarne @ 14:16

Klikk her for å se Treningskompaniets ZUMBA på Norge Rundt i Høst

Yogamix
Henter elementer fra yoga, Pilates, stretching mm. Er et must for kropp og sjel hvis du ønsker å stresse ned og oppnå balanse og velvære.

Dance2BeFit = Move2BeFit
Trening til ulike danseformer med styrkeøvelser innbakt. Enkelt og gøy.

Modern Line Dance / Dance4Fun
Lær dansetrinn til fengende musikk. Fantastisk bra for både kropp og sjel. Mange ganger verdensmester Raymond er instruktør.

Zumba
Denne treningsformen går som en farsott over hele verden. Den ble oppfunnet av en Columbianer bosatt i USA. Vi beveger oss til fengende latinorytmer. Det er originalsangene som brukes. Bevegelsene er enkle og tilpasset slik at man får størst mulig treningseffekt. Dette er en ideell treningsform for deg enten du er overvektig og/eller deprimert, litt slapp i fisken og eller energiløs eller du bare har lyst på en real fest i hverdagen eller som ønsker en treningstime som gir deg «juling» samtidig som du har det moro. Alle musklene i kroppen trenes; ikke bare hjertet. Zumba er «Fitness in disguise» – «Ditch the workout, join the party»

Aerobic /step / styrke 
Supert for deg som ønsker en effektiv «alt i ett» trening.cirka 15 min kondisjon med relativt enkle trinn- uten eller med mye hopp ( du bestemmer) etterfulgt av en 20 minutters step-økt og til slutt enkel men effektiv styrketrening for de store muskelgruppene.

30 minutter høyintens trening

Mandagsmix
En fantastisk start på uka! Dette er en langøkt hvor vi er innom både aerobic, step og styrke. Relativt enkel og passer for alle, også deg som er ny på step.

SwingFit

Klassisk pilates

Pekkas bootcamp (innendørs)

Emmas bootcamp (utendørs)

60 min intensiv, morsom og effektiv trening hvor vi bruker egen kroppsvekt, hverandre og naturen rundt oss. Ingen time her helt lik. Vi kombinerer styrke og utholdenhet på et mindre områder rundt Bjertnes 🙂

 

 

Comments are closed.