jan 24 2011

Salklassebeskrivelser

bjarne @ 14:16

Klikk her for å se Treningskompaniets ZUMBA på Norge Rundt i Høst

Yogamix
Henter elementer fra yoga, Pilates, stretching mm. Er et must for kropp og sjel hvis du ønsker å stresse ned og oppnå balanse og velvære.

Dance2BeFit
Trening til ulike danseformer med styrkeøvelser innbakt. Enkelt og gøy.

Modern Line Dance / Dance4Fun

Lær dansetrinn til fengende musikk. Fantastisk bra for både kropp og sjel. Mange ganger verdensmester Raymond er instruktør.

Catslide
Catslide er en styrketime. Alle muskelgrupper blir trent, på en annerledes måte! Man bruker filt»fliser» til hjelp for å utfordre kjernemuskulatur og støttemuskulatur. Denne treningsformen minner om «slyngetrening» i den forstand at musklene blir utfordret på samme måte.
Catslide passer like bra for menn som for kvinner. Du kan være med uavhengig av form – det passer for alle! Hvis du har skader, tilpasser instruktøren treningen til deg.
Det er ingen hopping i Catslide, så det er en perfekt time for deg som ikke får lov til å hoppe!

Zumba
Denne treningsformen går som en farsott over hele verden. Den ble oppfunnet av en Columbianer bosatt i USA. Vi beveger oss til fengende latinorytmer. Det er originalsangene som brukes. Bevegelsene er enkle og tilpasset slik at man får størst mulig treningseffekt. Dette er en ideell treningsform for deg enten du er overvektig og/eller deprimert, litt slapp i fisken og eller energiløs eller du bare har lyst på en real fest i hverdagen eller som ønsker en treningstime som gir deg «juling» samtidig som du har det moro. Alle musklene i kroppen trenes; ikke bare hjertet. Zumba er «Fitness in disguise» – «Ditch the workout, join the party»

Aerobic med stramopp (MRL)
Supert for deg som ønsker en effektiv «alt i ett» trening.30 min kondisjon med relativt enkle trinn- uten eller med mye hopp ( du bestemmer) etterfulgt av enkel men effektiv styrketrening for de store muskelgruppene. På det glade 80-tall kalte vi det MRL («mave, rumpe, lår») Høy intensitet – hvis du vil – eller medium – hvis du ønsker.

Rambo
Dette er en aerobicklasse med både low- og high impact kondistrening med etterfølgende styrketrening for hele kroppen.Mye variert musikk og treningen har innslag av alt fra spensthopp til salsa. De som har trent på Høyt & Lavt-klassene til Katja vil nok kjenne seg igjen! Ikke krevende koordinasjonsmessig men trennigen legges opp med et par tre «topper» med høy intensitet slik at man virkelig kjenner at man har trent.

Mandagsmix
En fantastisk start på uka! Dette er en langøkt hvor vi er innom både aerobic, step og styrke. Relativt enkel og passer for alle, også deg som er ny på step.

Body sculpt
Effektiv styrketrening som gjøres såpass raskt at vi blir andpustne. Treningsformen kommer selvsagt fra Hollywood. Tror vi. Kalles på folkemunne BODYSKVULP.

Comments are closed.