Treningskompaniet

Klikk her for å se Treningskompaniets ZUMBA på Norge Rundt i Høst

Krøkkeswaycore

Styrke, spesielt core, og heftige bevegelser UTEN hopp og UTEN noen belastning på knær og føtter

Dance2BeFit = Move2BeFit

Trening til ulike danseformer med styrkeøvelser innbakt. Enkelt og gøy.

Modern Line Dance / Dance4Fun

Lær dansetrinn til fengende musikk. Fantastisk bra for både kropp og sjel. Mange ganger verdensmester Raymond er instruktør.

Zumba
Denne treningsformen går som en farsott over hele verden. Den ble oppfunnet av en Columbianer bosatt i USA. Vi beveger oss til fengende latinorytmer. Det er originalsangene som brukes. Bevegelsene er enkle og tilpasset slik at man får størst mulig treningseffekt. Dette er en ideell treningsform for deg enten du er overvektig og/eller deprimert, litt slapp i fisken og eller energiløs eller du bare har lyst på en real fest i hverdagen eller som ønsker en treningstime som gir deg «juling» samtidig som du har det moro. Alle musklene i kroppen trenes; ikke bare hjertet. Zumba er «Fitness in disguise» – «Ditch the workout, join the party»

Aerobic /step / styrke

Supert for deg som ønsker en effektiv «alt i ett» trening.cirka 15 min kondisjon med relativt enkle trinn- uten eller med mye hopp ( du bestemmer) etterfulgt av en 20 minutters step-økt og til slutt enkel men effektiv styrketrening for de store muskelgruppene.

30 minutter høyintens trening

Mandagsmix

En fantastisk start på uka! Dette er en langøkt hvor vi er innom både aerobic, step og styrke. Relativt enkel og passer for alle, også deg som er ny på step.

Pekkas bootcamp (innendørs)

Vesentlig utholdende styrketrening med et variert øvelssutvalg for hele kroppen. Variasjon i metoder med f.eks. felles øvelser, stasjonstrening eller HIIT. Mest bruk av egen kroppsvekt, men også strikk, slynger, vekter og battlerope. Individuell øvelsesutforming og intensitet. Musikk brukes til inspirasjon, ikke noe krav til dansesteg eller taktfølelse

Emmas bootcamp (utendørs)

60 min intensiv, morsom og effektiv trening hvor vi bruker egen kroppsvekt, hverandre og naturen rundt oss. Ingen time her helt lik. Vi kombinerer styrke og utholdenhet på et mindre områder rundt Bjertnes 🙂