feb 11 2011

Spinning

kathrine @ 09:38

GENERELL INFO.

Når påmeldingen til sesongens spinningkurs er i gang, annonserer vi dem under NYHETER her og på Facebooksiden vår, og da kan du Klikke her for å gå direkte til påmelding.

SPINNING-SYKLENE i SPINNING-ROMMET VI BRUKER (rommet ved siden av Bjertneshallen) er ganske nye!

I motsetning til alle de andre klassene våre, kjøres spinning hovedsaklig som kurs. Du melder deg på et kurs à x antall ganger og betaler én pris for det. Du er da garantert plass for den dagen i uka du er påmeldt. Dersom du ikke kan en gang, kan du gi plassen din til hvem du måtte ønske; det er din plass. Alternativt kan du bytte til en annen dag den uka, hvis det er ledig plass (avtales fra gang til gang). Nye spinningkurs settes opp ca 2-4 ganger i året. Dersom du ønsker å stå på en «interessert»-liste, og få informasjon på epost når det settes opp nye kurs: Send en epost til oss på tk@treningskompaniet.no . Skriv SPINNING i emnefeltet. Inkluder ditt fulle navn og mobilnummer. Spinningklassene finnner sted i spinningrommet ved siden av Bjertneshallen. (Gå inn i Bjertneshallen og opp trappen). På de kursene som ikke er fulltegnet, er det åpent for drop-in (se Timeplan). Drop-in koster kr 200 eller 8 kryss på klippekortet.

VIKTIG: ETTERSOM MAN KAN RISIKERE AT ALLE KURSENE ENTEN ER FULLE ELLER NESTEN FULLE, MÅ ALLE DROP-INS KONTAKTE OSS I FORKANT: Tekstmelding til 930 38 700 eller pcpedago@online.no Prisen du betaler for spinning er for hele kurset uavhengig av hvor mange av gangene du kommer. Les for øvrig detaljene på siden Nyheter.

Comments are closed.