nov 07 2020

Frysing av månedskort FOR DEM SOM ØNSKER. Les innlegget her.

Category: Ukategorisertkathrine @ 13:28
For dem som ønsker: *** FRYSING AV MÅNEDSKORT fra og med mandag 9. november *** (Send i så fall tekstmld til 930 38 700)
 
Vi i Treningskompaniet følger til enhver tid gjeldende smittevernforskrift og har løpende tett kontakt med smittevernteamet i Nittedal kommune. Vi kommer således til å fortsette med treninger – med maks 14 deltakere med 1 meter avstand (kravet er maks 19 deltakere med 1 meter avstand). Imidlertid har vi respekt for at noen av dere synes det er ubehagelig å delta på trening akkurat nå. Vi tilbyr derfor: Hvis du har månedskort hos oss, tilbyr vi å fryse månedskortet ditt fra og med mandag 9. november, ev. fra den datoen du ønsker etter det. Hvis dette er aktuelt for deg: Send en tekstmelding til Kathrine på 930 38 700.
 
Dersom du har klippekort, er det ingen utløpsdato på dette. Derfor er ikke tilbudet om frysing relevant for deg med klippekort.

Comments are closed.